Cookie policy

Deze cookie verklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 13 juli 2018

1 Introductie

Onze website, https://www.ikbeneenkameleon.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemmen

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘akkoord’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden altijd op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens zullen omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

Er worden de volgende technische en functionele cookies geplaatst:

7.2 Analytische cookies

Wij gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen advertentie cookies op deze site.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, en LinkedIn om webpagina’s te promoten (bijv. “like”, “pin”) of te delen (bijv. “tweet”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, en LinkedIn. Deze knoppen werken met stukjes code die van Facebook, Twitter, en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Dor middel van deze code worden cookies geplaatst. Deze social media buttons kunnen ook bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat u een gepersonaliseerde advertentie getoond kan worden. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken door (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat ze doen met uw (persoonlijke) gegevens die ze verwerken met behulp van deze cookies. De informatie die zij verzamelen, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, en LinkedIn zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Cookie gebruik

Google Analytics
Doel: Google Analytics bezoekerscookie
Beschrijving: Dit is een cookie die wordt gebruikt voor het analyseren van webverkeer. Gebruikt voor het optimaliseren van de website en de gebruikerservaring.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
365 days_ga, _gid, _gatVoor meer informatie zie de privacy policy van Google Analytics op https://analytics.google.com
Add This
Doel: AddThis bezoekencookie
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt om verbinding te maken met AddThis en om AddThis-informatie te leveren met betrekking tot de pagina’s die je bezoekt.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
365 days__atuvs, __atuvcVoor meer informatie zie de privacy policy van Add This op https://addthis.com
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Beschrijving: Deze cookie wordt geplaatst om de cookiewaarschuwingskeuze te onthouden.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
365 dayscomplianz_consent_status, complianz_policy_idVoor meer informatie zie de privacy policy van Complianz op https://complianz.io
Facebook
Doel: Facebook advertentiecookie
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt om advertenties op Facebook te optimaliseren via bijvoorbeeld remarketing.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
365 daysVoor meer informatie zie de privacy policy van Facebook op https://facebook.com
Linkedin
Doel: LinkedIn deelcookie
Beschrijving: Deze cookie wordt door LinkedIn geplaatst om content op LinkedIn te kunnen delen.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
365 daysVoor meer informatie zie de privacy policy van Linkedin op https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Twitter
Doel: Twitter deelcookie
Beschrijving: Deze cookie wordt geplaatst door Twitter, om content te kunnen delen met Twitter.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
365 daysVoor meer informatie zie de privacy policy van Twitter op https://twitter.com/privacy

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Kameleon Trainingsacteurs
Paterswoldsweg 79
9727 BB Groningen

Nederland
Website: https://www.ikbeneenkameleon.nl

Email: petroeska@ikbeneenkameleon.nl

Telefoon: 0624780616

Trek cookie toestemming in