Cookie policy

Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 18 september 2018 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://www.ikbeneenkameleon.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Advertentie cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

7.3 Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter en LinkedIn om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter en LinkedIn zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Google Analytics bezoekerscookie
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Dit is een cookie die wordt gebruikt voor het analyseren van webverkeer. Gebruikt voor het optimaliseren van de website en de gebruikerservaring.
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gatPrivacyverklaring
Add This
Doel: AddThis bezoekencookie
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt om verbinding te maken met AddThis en om AddThis-informatie te leveren met betrekking tot de pagina’s die je bezoekt.
Gebruikte namenDelen
__atuvs, __atuvcPrivacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Deze cookie wordt geplaatst om de cookiewaarschuwingskeuze te onthouden.
Gebruikte namenDelen
complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
Facebook
Doel: Facebook advertentiecookie
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt om advertenties op Facebook te optimaliseren via bijvoorbeeld remarketing.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Linkedin
Doel: LinkedIn deelcookie
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Deze cookie wordt door LinkedIn geplaatst om content op LinkedIn te kunnen delen.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Twitter
Doel: Twitter deelcookie
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Deze cookie wordt geplaatst door Twitter, om content te kunnen delen met Twitter.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Kameleon Trainingsacteurs
Paterswoldsweg 79
9727 BB Groningen
Nederland
Website: https://www.ikbeneenkameleon.nl
Email: petroeska@ikbeneenkameleon.nl
Telefoonnummer: 0624780616

Trek cookie toestemming inHuidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd